skip to Main Content

CNC Multi Orsós gépek

A CNC multi orsós gépeink sorozata mind egyedi gyártású. Az elvégzendő műveletektől függően telepítjük a CNC egységeket, hogy a szerszámköltségeket minimálisra lehessen csökkenteni, és a termelést maximálisra növeljük.

Ezek a CNC gépek a nagy pontosságú és összetett alkatrészek megmunkálására készültek. Legalább 14 tengellyel, de akár 32 tengelyig felszerelve, maximális szabadságot ad a bonyolult alkatrészek gyártásához, a szerszámok használatához, illetve a ciklusidő és a szerszámköltségek optimalizálásához.
A precíziós alkatrészekkel kapcsolatos legnehezebb műveletek elvégzése és a másodlagos műveletek elkerülése érdekében kifejlesztettünk számos korszerű tartozékot. Például: C tengelyen felszedő alorsó  további XZ csúszkával a komplex hátsó műveletekhez, fogmaró megmunkáló bővítmény, excentrikus fúróberendezések, excentrikus esztergálás CNC-vel és excentrikus tokmány stb.
A megmunkált alkatrészek költségeinek csökkentése érdekében különféle automatizálási alternatívákat terveztünk és gyártottunk, mint például: alkatrészfelvonók, palettázó rendszerek, robotos be- és kirakodás, automatikus alkatrészek adagolók stb.

Dugattyúrúd gyártó cella VIDEO

Ez a 2 többorsós gép kapcsolódik egymáshoz. Egy gépkezelővel elérhető a 600 alkatrész / órá előállítási sebesség, annak ellenére, hogy ennek az alkatrésznek a ciklusideje többorsós gépeken kb. 25 másodperc, (referenciától függően). Ezzel a megoldással egy gépkezelő egyedül képes kezelni ezt a “műveletet”.

Ha 3 órás puffert tart a második gép számára, akkor a gyártás soha nem áll meg. Ennek köszönhetően ugyanolyan rugalmasságot lehet elérni, mint egy egyorsós CNC géppel, de a többorsós gépek termelékenységével.

Központi meghajtású eszterga egy tartó orsóval

A beépített hidraulikus tokmánnyal ellátott orsó a gépágy közepén helyezkedik el, és az orsó jobb és bal oldalára két független szerszámrendszert szereltek. A gép egyidejűleg tudja esztergálni az alkatrész két végét a pontos koncentrikusság elérése érdekében.

Az alábbi három képen egy olyan gép látható, amelynek iker középső orsója van. A gép befoghat egy tengelyt vagy egy cső középső részét, akkor is h az 2,5 méter hosszú. Mindkét orsó a sínen helyezkedik el, így a befogás széles tartományban könnyen változtatható. Az egyik revolverfejet  úgy tervezték, hogy át tud haladni a középső orsón. Ez azt jelenti, hogy a gép esztergálhat egy középső orsóval és mindkét végén mindkét revolverfejjel. Ez a kialakítás kiváló rugalmasságot biztosít a gép számára, nagyon sokféle és eltérő hosszúságú alkatrész esztergálásához.

Központi meghajtású eszterga dupla tartó orsóval

Folyamatosan fejlesztett középső orsó-egységeinknek két beépített aktuátorral vannak felszerelve, amelyek két külön tokmányt vezérelnek. Ez lehetővé teszi két alkatrész befogását és egymáshoz igazítását ugyanazon az orsón. Ez a nagyon hatékony gép így kevesebb helyet igényel, és kevesebb energiát fogyaszt.

FASTCUT SOKSZÖG SZEGNYEREG

A Sokszög marógép volt az első a „Fastcut” termékek közül, és több mint 30 éve folytatjuk az ilyen típusú gépek gyártását. Az főorsó és a vágófej forgási sebessége és a fejre szerelt betétek száma közötti arányszám lehetővé teszi a több felületű részek marását a legrövidebb idő alatt.

KULCSRAKÉSZ MEGOLDÁSOK

Alkalmazástechnikus mérnökeink segítik ügyfeleinket a rögzítőelemek tervezésében és az esztergálási folyamat optimalizálásában. Továbbá automatizált esztergáló sorokat is terveztünk a különböző műveletek összekapcsolására.

Rólunk

Fő célunk  a legjobb gépek kiválasztása a  gyártására , megismertetése  olyan   különleges technológiával rendelkező gépeknek amely előnyt ad az ügyfélnek a gyártás során ezekkel a technológiákkal a termelésben a szakemberek ritkán vagy egyáltalán nem találkoznak.

Elérhetőség

9027 Győr, Puskás Tivadar utca 10.
+36 20 618 8911

Copyright 2020 - RR Machine - All Rights Reserved